Меню сайту
Наше опитування
Чим зручно замовляти тури он-лайн?
Всього відповідей: 0
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Відпочинок » Об'єднані Араські Емірати » FUJAIRAH ROTANA RESORT & SPA 5*, Фуджейра (Опис готелю)
FUJAIRAH ROTANA RESORT & SPA 5*, Фуджейра
galizienreisenДата: Середа, 28.09.2011, 15:34 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 554
Статус: Offline
FUJAIRAH ROTANA RESORT & SPA 5*
Фуджейра


Дата відкриття: 2007 р.
Розташування: 140 км від аеропорту м. Дубай, в 45 км від центру м. Фуджейра.
Загальна площа: 30 000 м2

www.rotana.com

Короткий опис: готель належить мережі Rotana, побудований в колоніальному стилі в травні 2007 року і займає площу - 30 тис. кв. м.

Розташований: затишно розташований на морському узбережжі Індійського океану біля підніжжя гірського масиву Хаджар, в 40 км від центру міста, в 45 км від аеропорту Фуджейра і в 145 км від міжнародного аеропорту Дубаї.

В готелі: готель складається з одного 4 - х поверхового корпусу і 8 - ми двоповерхових корпусів (side house), всього в готелі 250 номерів і Сюїт:
Main building:
Сlassic Room Balcony King / Twin (38 кв.м) - номер з балконом, вид на Індійський океан;
Premier Room Balcony King / Twin (38 кв.м) - номер з балконом з виглядом на сад;
Classic Room Terrace King / Twin (38 кв.м) - номер на 1 - му поверсі з власною терасою з видом на сад;
Classic Room Ocean Front King / Twin (38 кв.м) - номер з терасою або балконом з видом на Індійський океан; Premium Room King (58 кв.м) - номер з видом на Індійський океан;
Premium Suite Balcony (68 кв.м.) - в номері спальня, простора вітальня з обіднім столом, балкон з видом на Індійський океан;
Side house:
Classic Suite Balcony (54 кв.м.) - номер зі спальною кімнатою, додатковим диваном і кріслом, обіднім столом на 4 особи, балконом з боковим видом на океан і на сад;
Classic Suite Terrace (54 кв.м.) - номер зі спальною кімнатою, додатковим диваном і кріслом, обіднім столом на 4 особи, терасою з видом на сад;
Classic Suite Ocean Front (54 кв.м.) - номер зі спальною кімнатою, додатковим диваном і кріслом, обіднім столом на 4 особи, балкон або тераса з видом на Індійський океан.

У номері: сейф, добре укомплектований міні - бар поповнюваний щоденно, багатоканальне супутникове телебачення, банні халати і фен, прямий телефон IDD, індивідуальний контроль температури повітря, провідний інтернет безкоштовно, WI - FI за готельну плату, послуги пральні і хімчистки, вода по приїзду , приладдя для приготування чаю та кави, праска за запитом, щоденне прибирання номера. У готелі існують номери для некурящих.

Харчування: BB, HB, FB, AI

До послуг гостей: відкритий басейн з термоконтролем і гіркою, оздоровчий центр з масажем, сауною і парною, Spa - центр «Zen» включає 17 різних процедурних кабінетів, дайвінг - центр, водні види спорту (водні лижі, вітрильний спорт, каяки, парасейлінг, спортивна риболовля, глибоководна рибалка, віндсерфінг, водні велосипеди, човен з прозорим дном. Можливий професійний дайвінг - курс.), 2 освітлюваних тенісних корту, 2 сквош - корти, бізнес - центр, 3 конференц - залу, обладнаних найдосконалішим аудіо та відеообладнанням, для проведення семінарів і презентацій, просторий бальний зал який може бути розділений на дві частини, відкриті майданчики для проведення банкетів на пляжі, магазин сувенірів «Al Doukkan», пункт обміну валюти, доктор за викликом, парковка обслуговуючим персоналом, оренда лімузина, багатомовний обслуговуючий персонал , салон краси та салон перукарня, щоденне прибирання номера.

Ресторани та бари:
«Mozaique» - основний ресторан, інтернаціональна кухня;
«Tabu» - бар (жива музика, великий вибір кубинських сигар);
«Waves» - рестроан на пляжі, що пропонує a la carte обід і вечеря меню;
«Tropicana» - бар у басейна в якому подають освіжаючі коктейлі, напої та широкий вибір легких закусок;
«Sharkeys» - бар на пляжі де можна насолодитися освіжаючими коктейлями та закусками;
«Al Falaj» - кафе в лобі, пропонує широкий вибір чаю та кави, легкі закуски, домашня випічка та кондитерські вироби. Цілодобова доставка страв в номери на замовлення.

Пляж: власний, піщаний, протяжністю 200 метрів. Парасольки, шезлонги - безкоштовно

Для дітей: дитячий клуб Flipper's (4 - 14 років), басейн з гіркою під накриттям, дитячий майданчик, послуги няні (платно).
 
Форум » Відпочинок » Об'єднані Араські Емірати » FUJAIRAH ROTANA RESORT & SPA 5*, Фуджейра (Опис готелю)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вітаю Вас Гість

Логин:
Пароль:
Реєстрація на форумі
Хочете зареєструватись на форумі -
напишіть адміністратору! 

(червоний надпис внизу сайту "On-line консультація")
P.S. Через велику к-сть спам користувачів.
  • ()
    []
Останній запис
Гарячі пропозиції
Статистика

Copyright GALIZIEN-REISEN © 2024